lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

työvaatteita?

Huomisten synttäreiden kunniaksi pääsin tänään ihan yksistään hiukan kaupoille. Tavoitteena oli löytää jotain kivaa uutta työpukeutumiseen. Mutta miten vaikeaa se olikaan? Mun pitäisi aloittaa ihan perusteista. En tiedä, että minkä tyylistä vaatetta edes töihin haluaisin laittaa. Olen ollut niin kauan kotiuniformussa (farkuissa ja erilaisissa trikoopaidoissa), etten omista mitään kovin siistiä enää enkä edes tiedä miten niihin pukeutuisin. Kasasin pukukoppiin mustia suoria housuja, valkoisia paitapuseroita ja kynähameita, mutta näytin ne päällä varsinaiselta tantalta! Eli tyyli on tällä lyylillä kateissa!
Niinpä yritin etsiä työpukeutumiseen erikoistunutta blogia, mutta mitään en löytänyt. Ja niinpä yritin sitte etsiä muita inspiraation lähteitä. Alla olevat kuvat ovat Filippa K:n uudesta kevätmallistosta ja ovat mielestäni aika kivoja. Mutta silti...edelleen musta on aika pääosassa. Ja ymmärtäähän sen, mutta olisi kiva saada muitakin värejä kaappiin. Mutta eniten mua kyllä mielyttää kuvista tuo raitapaita ja mustat lahkeista leveät suorat housut.








2 kommenttia:

  1. Se raitapaitakuva on kyllä eniten sun näköinen. Entäs se pinkki jakku ja napaan asti aukeava paitis sen alla... Huh...

    Miten siistiä vaatetta tarvitset? Tuollaiset mustat perushousut ja siihen esim. laadukas neulepaita (vaikka raidallinen) on aika kiva, jos et tarvi "pankkilookia". Samoin poolopaidat on mun mielestä kivoja. Sitten näyttävä koru tai huivi siihen päälle. Kengät tekee myös aika paljon, enkä tarkoita välttämättä perusavokkaita.

    Mukavaa työviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Harmi kun tämänpäiväinen peruuntui. Sovitaan joku toinen ma lähiaikoina! Vaatepulmista: Miten olis joku Stockan pukeutumisneuvoja? Voin vain kuvitella miten hankalaa on yhtäkkiä hypätä kotivaatelinjalta bisnestyyliin. Ja vielä omasta tyylistä tinkimättä. Joten tsemppiä, kyllä niitä omannäköisiäkin vaatteitakin varmasti löytyy!

    Laitoin sulle awardin mun blogiin, käy hakemassa jos tahdot :)

    VastaaPoista