keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2009

Mieli halajaa

Jotenkin kummallista, että pieni mieli aina halajaa jonnekin muualle kuin missä juuri on. Kun on töissä, haluaisi olla kotona lasten luona ja kun on lasten luona, niin haluaisi töihin....äääääää (kuvittele mielessäsi "Haluatko miljonääriksi?" -visailun "väärin" merkkiäänen), minun mieleni ei nyt halaja töihin. Olen täysin tyytyväinen tähän kotona oloon, mutta voisin silti lähteä aina ulkomaille, kukapa ei.
Kymmenen vuoden päästä toivoisin todella asuvani ihanassa rantatalossa vaikkapa kauniissa Kaliforniassa. Siellä ilmasto ainakin olisi otollinen. Mutta sitä odotellessa yritän elää arkeani tästä päivästä lähtien aivan kuin olisin jo täydellisessä rantatalossani ja lupaan tutkailla maailmaa, kuin olisin jatkuvasti uudessa ihmeellisessä ympäristössä, avain kuin olisin lomalla.
Tänään oli upea ilma ja saimme pihakamat kuistille. Ovat tosin todella likaiset ja huonokuntoiset, mutta jos niistä duunailemalla saisi käyttökelpoiset. Pääsiäisbreikin aikana tarkoituksena on hiukan enemmän laittaa pihaa kevätkuntoon ja ehkä jotain sisustusta sisällekin. Okei, tästä tämä nyt alkaa. Blogi, joka keskittyy eri asioiden fiilistelyyn ja elämämme raportointiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti