perjantaina, syyskuuta 17, 2010

Koti kaaoksessa

Koti on kaaoksessa mutta ei huvita siivota eikä järjestellä. Masentaa kaaos, joten otin kameran käteen ja ajattelin piristää itseäni kuvaamalla kaikkea kaunista, mitä kaaoksen keskeltä silti pilkistää. No, aikalailla kaaoksen kuvaamiseksi meni ja päätin, että mitään en siirtele vaan kuvaan tilanteen juuri niinkuin se onkin tällä hetkellä (ja yleensä). Ikkunat ovat likaiset, taideteokset eivät pysy seinillä ja pedatulle sängylle on kiireellä heitetty koko koristetyyny ja pehmo varasto. Tällä hetkellä lasten huoneet pahimmassa kaaoksessa, mutta myös pyykit ovat levällään ja sitä ovea en edes uskaltanut aukaista...





















Välillä tuntuu, että puitteet olisivat jo ihan kivat, mutta kuka ylläpitäisi tätä kotia, ettei kaaos olisi koko ajan läsnä? 

2 kommenttia:

  1. Mutta hei, ajattele positiivisesti. Kaiken kaaoksen keskeltä löysit näin paljon kaunista kuvattaa. Kiva kuvasarja! (Teillä on tosiaankin puitteet kunnossa ja paljon kauniita tavaroita!)

    Ja kiitti tuosta ruotsalaislinkistä aiemmin!

    VastaaPoista
  2. Hei Sari! En tiennytkään että myös sinä kirjoittelet blogia:), eksyin tänne Hannin kautta:) Ihania kuvia olet ottanut, siellä taisi vilahtaa tuttu taulukin;)! Ja hei hyvä idea ottaa kuvia asioista, juuri sellaisenaan kuin ne ovat, mitään korjailematta! Mukavaa vkl ja ehkä nähdään koriksen merkeissä!

    VastaaPoista