torstaina, syyskuuta 02, 2010

AIVAN ihania eväitä!

Meillä on menty aivan sekaisin yhteen blogiin, joka on keskittynyt esittelemään "roskattomia" eväitä. Eli ideana on, että eväät eivät ole erillisissä paperipakkauksissa/muovipusseissa, jotka jäisivät luontoon vaan eväät on pakattu omiin pieniin rasioihin. Mutta pääasia tässä sivustossa on, että ne eväät ovat niin maailman kauneimpia!
Meillä varsinkin esikoinen on hurahtanut tähän sivustoon ja haluaa näyttää sitä kaikille ja käydä tarkastelemassa, että mitä uutta on tullut. Näin siis 8-vuotiaskin on saatu addiktoitumaan tähän blogimaailmaan :)
Mutta alla muutama näyte ja tässä linkki. Käykää ihmeessä ihastelemassa.

http://www.anotherlunch.com/






Näitä kuvia katsellessa melkein rupeaa toivomaan, että meilläkin pakattaisiin eväät kouluun (siis melkein...). Mutta tästä inspiraatiota harrastusrumban välissä syötäviin eväisiin. Meillä ainakin välillä tarvitaan tankkausta, kun lähdetään suoraan koulusta harrastukseen tai viikonloppuisin kun on turnauksia/pelejä/harkkoja/kuvista......

I love these snacks! I wish I would had those when I was a kid!

1 kommentti:

  1. Wau, nää on hienoja! Pientä haastetta puistoeväisiin tai kerhoeväisiin. Mitähän kerhotädit sanois, kun neiti I kaivais tällaiset eväät esiin! =)

    Saas nähdä päästäänkö huomenna kirppikselle myymään vai sataako...

    VastaaPoista